„Leftovers“ dizaineriai senus ir neretai pernelyg įmantrius baldus, kurie sunkiai pritaptų šiuolaikiniuose namuose, atnaujina taip, kad jie atrodytų kūrybingai, šiuolaikiškai ir tuo pat metu taptų keistai nesenstantys. Jei nežinote, kaip atnaujinti savo turimus baldus, čia galite pasisemti įkvėpimo.

Nors atrodo, kad čia bandoma suderinti viską, chaose visgi egzistuoja tvarka – kiekvienas naujas medžiagos gabalėlis prie kito priderinamas kruopščiai atsižvelgiant į spalvas ir raštus.

Seni aksominiai užvalkalai, viniliniai lopai, oda ir dar daugiau – viskas tinka atnaujinant raižytas medines kėdes ir sofas. Galbūt pastarosios ir žavi savo senoviškumu, tačiau be tokių drastiškų įsikišimų jie būtų pasmerkti taip ir likti pigiais, nebepataisomais baldais.

Kiekviena šių serijų turi vyraujančią spalvinę gamą – vėsaus purpuro ir raminančios mėlynos, ryškiai raudonos, keistos rausvos ir žemės spalvų. Jokių abejonių – kuriant šiuos unikalius naujus baldus, derinant įvairius stilius ir spalvas ir menininkams buvo tikrai smagu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją