Savo nuotraukas iki gegužės 13 d. publikuokite DELFI Foto, o gegužės 14 d. išrinksime 10 gražiausių nuotraukų, už kurias galėsite balsuoti ir išrinkti pagrindinį nugalėtoją. Balsavimas vyks iki gegužės 17 d., kada ir paaiškės, kam atiteks pagrindinis konkurso prizas.

Sveikiname konkurso nugalėtoją - Kenya - jos augintiniui vokiečių aviganiui tenka puikus rankų darbo guolis, kurį dovanoja Bone4You!

10 gražiausių nuotraukų autorių Bone4You padovanos po gintarinius karolius jūsų augintiniui, kurie apsaugos jūsų keturkojus draugus nuo gamtoje tykančių kraujasiurbių. Kaip žinia, miškuose mūsų laukia ne tik iš tolimų kraštų sugrįžę ir auditorijos geidžiantys giesmininkai, bet ir kraujo ištroškusios erkės.

Gintariniai karoliai šunims - puiki apsauga nuo parazitų. Jūsų augintiniui nešiojant gintarinį vėrinį, dėl plauko ir gintaro trinties specifinis, žmogui nejuntamas sakų bei dervų kvapas pasklinda po kailį ir atbaido parazitus. Taip pat gintarui trinantis į kailį susidaro statinis elektros krūvis, kuris neleidžia erkėms ir blusoms prikibti prie kailio.


Balsuodami DELFI skaitytojai iš šių 10 išrinks vieną nugalėtoją, kuriam atiteks Bone4You dovana - rankų darbo guolis (jeigu augintinis šuo) arba 15 kg puikaus silikoninio kraiko (jeigu augintinė katė). Prizų vertė - 80 Lt.

80x56 cm dydžio pusskritulio formos rankų darbo patogus guolis šuniui neužims daug vietos jūsų bute, tačiau yra pakankamai erdvus vidutinio dydžio šuniui. Jį lengvai išskalbsite savo skalbimo mašinoje švelniu režimu. Natūralus pluoštas (80-100 proc. medvilnės) neleis įsielektrinti kailiui ir nealergizuos augintinio, o sintetinis dugnas užtikrins, kad guolis negreitai susidėvėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)