Visą grobį katinėlis tempia namo, kur jį pasitinka pasimetę šeimininkė Leslė Niuman. Nusikaltėlio stažas gana ilgas – Denis jau vagiliauja 18 mėnesių. Per šį laiką namo jis partempė porą rankšluosčių, diržą, prakiurusį futbolo kamuolį, penkis dažų teptukus, porą šlepečių, marškinėlius, lėlę, pirštines, vyriškas kelnaites, porą batų, megztinį, šuns žaislą, dešimtis porų kojinių, septynias automobilių plovimo kempines ir minkštą žaislą, rašo dailymail.co.uk.

Dabar, jei kažkas dingsta iš kiemo, kaimynai iškart keliauja pas juodai balto katino šeimininkę atsiimti daiktų.

Pirmoji jo vagystė užfiksuota praėjus vos savaitei po to, kai vagišius pirmą kartą buvo paleistas pasilakstyti lauke. Grobis vis augo, taip pat prasiplėtė ir apvogtųjų ratas. Iki šiol didžiausias jo grobis buvo vonios rankšluostis, kurį parvilko namo per visą kvartalą, o brangiausias laimikis – „Fred Perry“ marškinėliai.

Kartą keturkojis vagišius iš kaimynystėje gyvenančios moters nugvelbė sandalą, kitą savaitę sugrįžo ir nudžiovė kitą.

Atrodo keista, iš kur katinėlis prisirenka tiek daiktų? Kodėl žmonės savo drabužius mėto kiemuose ant žemės. Tačiau yra paprasčiau nei manote, šis mažasis nenaudėlis „tyko“ prie skalbinių virvių, kai nuo vėjo drabužiai nukrenta – jie jau katino nuosavybė. Kartais Denis tiems drabužėliams, jei jie kaba arčiau žemės, „padeda“ nukristi.

Katino šeimininkė prisipažįsta, kad jai šiek tiek gėda, kad jos augintinis – garsiausias kvartalo vagis. Ponia Leslė niekada neišmeta katinėlio partemptų daiktų, ji juos sandėliuoja ir mėgina grąžinti šeimininkams.

Dabar jau žinome, kad kleptomanija serga ne tik žmonės.