"Domiuosi mados istorija ir naujienomis, nes visų mūsų stilių tai vienaip ar kitaip nulemia, bet didžiausia klaida - 100% atsiduoti mados tendencijoms, svarbiausia pasilikti plačią erdvę saviems stiliaus eksperimentams. Mano nuomone, žmogaus išvaizda ir drabužiai yra geriausia jo saviraiškos forma, tad mano dėvimi drabužiai visuomet atskleidžia esamą nuotaiką, išgyvenamas emocijas, o kartais jie tiesiog padeda pabėgti nuo pilkos mus supančios rutinos. Tad jeigu Jūs ieškote charizmatiškos, žingeidžios, drąsios, energingos ir komunikabilios asmenybės - aš jums puikiai tiksiu!", - rašo Toma.

Pirmasis mano pasirinktas derinys puikiai tiktų pasivaikščiojimams su drauge ar dienai universitete, o šiltos drabužių spalvos ir gėlėti audiniai neleis pasiduoti rudeniškai depresijai.

Antrasis derinys - drąsiai merginai! Išdrįskime pabėgti nuo juodos klasikos.

Trečias derinys puikiai tiks apsilankymui teatre, parodoje ar romantiškai vakarienei. Audinių ir tekstūrų žaismas suteikia įvaizdžiui savitumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją