Atėjo metas skelbti nugalėtojus, kurių išrinkome net tris!

Gatvės stiliaus apžvalgas DELFI Gyvenimo rubrikoje „Mados infekcija“ rašysiantiems konkurso nugalėtojams dovanosime kvietimų į festivalį „Mados infekcija“, kuri įvyks kovo 22-24 d., Vilniuje. Jiems taip pat bus suteikta teisė patekti į festivalio užkulisius ir visur, kur gali patekti tik į renginį akredituoti žurnalistai.

Su konkurso nugalėtojomis susisieksime pirmadienį, kovo 5 d.

*************************************

Rūta, 15 m.

Tokios mergaitės ir puošia Lietuvos gatves! Rūtelė vilki šiltus platforminius aulinukus, pirktus parduotuvėlėje Mažeikiuose (ten Rūta ir gyvena), raštuotas „New Yorker“ tampres, sesės paltuką ir rankinę, mamos megztą šaliką ir visą aprangą pagyvinantį ryškų raudoną megztinį, kurį „Humanoje“ pasičiupo už 3 Lt!.

Subtilu, paprasta ir tuo pačiu labai stilinga – puikus derinukas kasdienai.

Pati Rūta sakė, jog jos stiliui, įskaitant ir šiandienos aprangą, didžiausią įtaką daro vyresnioji sesė: “Ji domisi mada ir turi tikrai gerą skonį. Sese visada pasitikiu, nes ji puikiai žino, kas man labiausiai tinka – drąsiai eičiau į gatvę su bet kuo, ką man lieptų apsivilkti! Be to, mėgstu daiktus, kurie kaip nors asocijuojasi su man brangiais žmonėmis. Pavyzdžiui, rankinė ir paltukas – sesės, o šaliką mezgė mama, turbūt dėl to jis taip mane ir šildo… ”

Sėkmės, Rūtelei! Tegu šypsosi, puošiasi dar ryškesnėmis spalvomis ir pavasaris netruks ateiti!

Ieva Ukanytė

*************************

Gabrielė Valaitytė

*************************

19 metų studentę Tomą sutikau ant Baltojo tilto vakarėjant. Mano didžiam džiaugsmui ir nuostabai, ji ne tik neišsigando fotoaparato, bet ir sutiko greitai parodyti, ką slepia po šiltu paltu.

Pirmas įspūdis, sutikus tokią merginą gatvėje, - ji stipri, nepriklausoma, siekianti užsibrėžto tikslo, stilinga. Tvarką ir griežtumą aprangoje padeda išlaikyti minimalus spalvų kiekis - kelių tonų juoda su mažyte užuomina į artėjančio pavasario favoritą - mėtinį žalią atspalvį.

Gražias ilgas kojas pabrėžia laisvo kirpimo paltas ir odiniai šortai. Griežtą ir modernų Tomos stilių pagyvina šilti, natūralių medžiagų aksesuarai: mediena puoštas žiedas, odos apyrankė ir rankinė (apyrankę sakė pasigaminusi pati, iš vaikino diržo).

Toma domisi mados tendencijomis, tačiau aklai jomis neseka. Ji puikiai moka atsirinkti jai tinkančias ir pritaikyti savo aprangoje, išlaikant savitą stilių.

Sandra Rabašauskaitė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją