Diana kuria išskirtinai vienetinius drabužius, batus, vestuvines ir scenines sukneles. Jos kūriniai pasižymi asimetriškomis linijomis, netikėtų formų, kirpimų ir faktūrų deriniais. Diana naudoja sudėtingas drapiruotės ir klostavimo technikas. Chaotiškus medžiagų reljefus susieja į konceptualią visumą.

Kolekcija „IN&JAN“

Kolekcija sukurta ekspromto būdu. Kūryba prasideda tik uždėjus medžiagą ant manekeno.

Improvizuodama dizainerė naudoja sudėtingas drapiruotės ir klostavimo technikas. Chaotiškus medžiagų reljefus susieja į konceptualią visumą.

Kolekcija susideda iš priešingybių. Dominuoja dinamiškos priešybių poros: spalvos – tamsios ir ryškios, audiniai – lygūs ir drapiruoti; formos – ovalios ir tiesios, elementai – harmoningi ir destruktyvūs, linijos – simetriškos ir asimetriškos.

Drabužiuose kūrėja siekia išlaikyti pusiausvyrą tarp skirtybių, kaip ir tarp moteriško ir vyriško prado. Poliai sąveikauja, o jų ryšys simbolizuoja idilę.

Akimirkos iš ankstesnių kolekcijų

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją