23-ijų metų Nereta – iliustratorė, šiuo metu dirba Vilniaus senamiesčio butike „Decolte“. Savo stilių apibūdina kaip minimalistinį, kuriame dominuoja aiškios linijos, pakankamai griežtos formos, pilka, juoda ir balta spalvos. O derinukus dažniausiai pagyvina vyšniniais ar samanų žalios akcentais bei minimalistiniais metalo ar sidabro aksesuarais.

Nereta, 23 m.
Nereta, 23 m.

Nė vienas, išgirdęs ją šnekant, nesuabejotų Neretos aistra madai: „Pusę dienos praleidžiu žiūrinėdama mados blogus internete. Elin Kling ir Rumi Neely – didžiosios mano mūzos. Tiek jomis, kaip asmenybėmis, tiek jų stiliumi labai žaviuosi. Pati esu tarsi judviejų mišinys“.

Nereta ir pati rašo blogą. Kaip pati sakė, intensyviau rašyti pradėjo tuomet, kai įsidarbino butike.

„Kai pradėjau dirbti „Decolte“, pradėjau iš naujo rūpintis savo įvaizdžiu. Domėjausi mada ir iki tol, jau nuo seniai, tačiau save labiau laikiau kūrėja ir neskyriau tiek dėmesio kasdienei aprangai. Pradėjusi dirbti, susipažinau su dizaineriais, įsitikinau, kad drabužis yra menas, o mada tikrai nėra lėkšta. Rūpindamasi įvaizdžiu tarsi „kuriu ant savęs“ - tai savotiška mano, kaip asmenybės, išraiška ir žinutė aplinkiniams“, - teigė mergina.

Nereta, 23 m.
Nereta, 23 m.
Nereta, 23 m.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)