Bublik.delfi.ee pateikia patarimus, kaip tapti bloga mergaite ir sudominti savo vyriškį. Kad jis neatsipalaiduotų, kad vertintų, kad įsimylėtų iš naujo, daug stipriau.

Taigi, kokių gudrybių reikėtų imtis?

Flirtas su kitu vyru

Santykių su kitu vyru imitavimas, tai yra, pavydo kurstymas – ši gudrybė sena kaip pasaulis. Ir, beje, labai veiksminga.

Taikydama šį metodą nušausi du zuikius – visų pirma, parodysi vyriškiui, kad ne vien jį domini kaip moteris, be to, pati atsitrauksi nuo jo ir suteiksi jam truputį laisvės. Kartais vyrui laisvė reikalinga, kad suprastų, kaip jis tave myli, kaip jam tavęs trūksta.

Flirto regimybę sukursi paprastai: jei turi bičiulį, tegul jis tau skambina, rašo SMS pranešimus arba elektroninius laiškus. Jei neturi, gali pažaisti iš rimtųjų, susipažinusi su kuo nors nauju. Tik būk atsargi – neužsimiršk ir neperženk tos nematomos ribos, už kurios prasideda tikros problemos.

Kontrastinis dušas

Gudrybė „karšta–šalta“ puikiai veikia jautrius vyrus, kuriems labai reikia meilės ir švelnumo. Vakar tu buvai tokia šilta, net karšta, ypač lovoje, o šiandien – šalta kaip ledas: beveik nesišypsai, nežiūri į akis, beveik nesiklausai, ką jis pasakoja. Svarbiausia ištaikyti akimirką, kai tavo mylimojo nuotaika bus puiki – tik tada tavo būsena jį sudomins.

Kodėl taip elgiesi? Gal jis ką nors ne taip padarė? Į klausimus „Kas tau?“, „Tu kažkokia keista“, atsakyk „Man viskas gerai, tau pasirodė“. Gerai būtų porą dienų jam neskambinti it nerašyti, kad išlaikytum tokią nuotaiką.

Standartinė vyro reakcija į šią blogos mergaitės gudrybę – apipilti tave gėlėmis, švelniais žodžiais, pabandyti išjudinti komplimentais ir skambučiais. Jis įpratęs, kad tu gera ir švelni, ir sieks, kad taptum tokia, kaip anksčiau.

Tegul pamąsto apie santykius

Ši gudrybė tinka toms, kurios dar neištekėjusios. Reikia jį visiškai prijaukinti, o po to kuo stipriau užveržti pavadėlį.

Pavyzdžiui, toks scenarijus: jūs ilsitės po sekso, jis jaučiasi puikiai, ir staiga tu pasiūlai jam rimtai pasikalbėti. Sakai jam, kad visoms poroms anksčiau ar vėliau taip nutinka, panašu, kad ir jums tai prasideda, ir santykiai jau ne tokie, kokie buvo vakar.

O tada pasiūlai jam pagalvoti apie laisvę vienam nuo kito... matytis rečiau ir pan., o gal net šiek tiek pailsėti vienam nuo kito. „Mielasis, juk tu laisvas matytis su kuo nori ir kur nori, ir aš taip pat. Ką pasakysi?“ Šioje vietoje reikia nutilti, geriau ilgam. Tegul pasikankina.

Standartinė vyro reakcija į šią gudrybę – pamėginti dar labiau jus suartinti. Kartais jie net pasiperša!

Paslaptinga moteris

Negali nuolat būti paprasta ir atvira – tu gali jam atsibosti! Kartais reikia parodyti vyrui, kad tu esi paslaptinga moteris, kurios jis iki galo dar neatskleidė. Vyrus tai šiek tiek gąsdina, bet ir traukia.
Kaip tai padaryti? Ne visada reikia pasakoti vyrui, kur eini, su kuo ir kodėl, kokie tavo vakaro planai ir pan. Tiesiog nusišypsok, perbrauk ranka per plaukus – tegul pats prikuria, ko nežino.

Nesutramdomoji

Visą laiką esi švelni, užjaučianti, paklūstanti vyro norams – kaip tai nuobodu ir nuspėjama. Parodyk charakterį! Adrenalinas dar niekam nepakenkė, žinoma, jei tai nesusiję su rimtais išbandymais. Parodydama jam nagučius, priversi jį labiau tave gerbti ir domėtis tavimi.

Kaip tai padaryti? Pavyzdžiui, jei paprastai su juo nesiginčiji, pradėk ginčytis, tačiau ne piktai, o švelniai, ramiai, moteriškai. Jei paprastai laiku ateini į pasimatymus, pavėluok 15–20 min., kad jis jaudintųsi. Aštrių pojūčių mėgėjoms rekomenduojama išvis neateiti – po to pasakysi, kad kažkas užlaikė.

Jei sprendžiate tau svarbų klausimą, laikykis savo pozicijos, arba vėliau padaryk taip, kaip tau reikia. Neaukok savo interesų jo labui – neįvertins (patikrinta praktikoje).

Tu nori vakarienei bulvių, o jis – makaronų? Žinoma, kepk bulves, juk virtuvėje šeimininkauji TU.

Seniai norėjai lankyti dizaino kursus, bet bijai, kad rečiau matysitės? Nesijaudink, santykiai taps tik šiltesni, be to, tu pati tapsi daug įdomesnė.

Norėtum dovanų kailinių, bet bijai, kad jam tai per brangu? Paprašyk tiesiai ir pamatysi – gal be reikalo bijojai, gal jis nustebs ir nupirks tau kailinius!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)