Vilgailė yra aistringa keliautoja, įvairiais būdais įveikusi tūkstančius kilometrų visame pasaulyje. Šį rudenį ji nusprendė paskirti savo laiką ir jėgas paremti vaikų kovai prieš vėžį. Savo kelionės Norvegijoje metu skleis informaciją apie onkologinėmis ligomis sergančius vaikus ir esamą situaciją Lietuvoje.

Kelionę pradės rugpjūčio 28 dieną Šiaurės iškyšulyje, nuo kurio keliaus E69 ir E6 greitkeliais. Maršrutas driekiasi per aukštas kalnų perėjas ir tamsius tunelius. Kelionę planuoja baigti rugsėjo 23 dieną Osle. Visa surinkta parama bus skirta pagerinti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų situaciją Lietuvoje. Savo kelione pratęs kitų gerų žmonių vykdomus darbus šios misijos labui.

Vilgailė Kira Purlytė

Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“ yra ne pelno siekianti nevyriausybinė organizacija. Šios organizacijos tikslas – teikti įvairiapusę (informacijos, finansinę, medicininę, psichologinę) pagalbą vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis, taip pat remti medicinos centrus, gydančius onkologinėmis ligomis sergančius vaikus.
„Rugutė“ remia mažuosius, kurie turėjo staigiai suaugti, susidūrę su viena skaudžiausių ligų. Šiame kelyje mes keliaujame Kartu… Kartu vilties link.

Vilgailė ir Tulku prašo Jūsų paremti šią akciją. Pagalbos ranką galite ištiesti šiais būdais:

– paaukodami organizacijos GlobalGiving puslapyje 
http://www.globalgiving.org/dy/fundraiser/…html?regid=7107

– pervesdami lėšų į šiam tikslui skirtą fondo „Rugutė“ sąskaitą: 
Labdaros ir paramos fondas “Rugutė”
Fondo kodas 300070090
Fondo atsiskaitomoji sąskaita: Nr. LT32 7044 0600 0594 6980,
AB SEB bankas, banko kodas 70440,
SWIFT kodas CBVILT2X 

– skirdami 2 procentus nuo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio (GPM):
Labdaros ir paramos fondą „Rugutė“ galite paremti ir pervesdami iki 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio. Jums tai nieko nekainuos, o fondui bus didelė parama. Už 2012 metus tai galėsite padaryti kitąmet iki 2013 m. gegužės 1 d. – FR0512 formą galėsite pateikti el. būdu adresu https://deklaravimas.vmi.lt .

Daugiau informacijos apie labdaros ir paramos fondą „Rugutė“ – www.rugute.lt
Daugiau informacijos apie kelionę rasite FB , bikingnorway.eu, baltosuodegos.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)