Kai paragausite žuvies, išbandykite Maltos virtuvės pasididžiavimą - žuvienę (Aljotta). Priklausomai nuo sezono, turguje rasite ešerių, baltųjų karšių ir raudonųjų kefalių.

Skaitykite taip pat: Maltos virtuvė

Rudenį gaudomas tunas, kardžuvės, garsiosios Lampuka arba delfinžuvės. Galite nuolatos rasti šviežių kalmarų ir aštuonkojų, kurie puikiai tinka gaminant troškinius ar padažus makaronams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)