„Maisto gamyba – kaip meditacija. Kai ruošiu patiekalus, nežiūriu televizijos, neklausau muzikos, susikoncentruoju ties gaminamais patiekalais. Taip pavyksta atsipalaiduoti“, – sako magas.

Dažniausiai Mantas gamina desertus, nes yra dėl jų pamišęs. Tačiau mėgsta ruošti ir sriubas ar kitas karštus patiekalus.

„Pagrindinis kriterijus, kai renkuosi ką gaminti, yra recepto paruošimo laikas. Dažniausiai gaminu patiekalus, kuriems paruošti užtenka 15 minučių“, – prisipažino M. Žmuidinavičius-Wizard.

Paklaustas apie valgius, kuriuos ruošia Kalėdoms, Mantas sako, kad jo ypatingasis patiekalas yra virtinukai su grybais. Tačiau magijos meistras taip pat mielai gamina mėsos ir daržovių apkepą. Jo ir keletą receptų rasite čia.

Daugiau skaitykite naujausiame žurnalo nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje.