Avinas

Tai – puikus, jautrus aktorius, be to, jis puikiai sutaria su vaikais, gali sukurti saviveiklinį teatrą arba daug pasiekti įvairiausiose sporto šakose. Juvelyrinių papuošalų kūrimas šiems kūrybingos prigimties žmonėms tiktų kuo puikiausiai.

Jautis

Galite skirti savo laiką naujų uogų arba gėlių veislių auginimui. Mokate lėtai, bet užtikrintai siekti užsibrėžto tikslo. Jums tiks bet kokia tiriamoji veikla. Gyvūnai ir jų veisimas – taip pat jūsų stichija.

Dvyniai

Priešais mus – aistringas kolekcininkas, kuris gali nesunkiai nušluostyti nosį profesionalams. Kolekcionuoti galima viską – pašto ženklus, monetas, paveikslus ar akmenis. Jums taip pat tiks bet kokie medžio arba dizaino darbai, nes jūsų puikus skonis.

Vėžys

Šis ženklas – didžiulis kūrybos „ekstremalas“. Jį gali sudominti archeologija arba kelionės po senovinius miestus ir šalis, pažintis su išnykusiomis civilizacijomis. O dar juos labai traukia ezoterika ir žmogaus organizmo sandara bei viskas, kas susiję su okultizmu.

Liūtas

Priešais mus – poliglotas. Užsienio kalbos jam – paprasčiausias dalykas. Ir dar tai – puikus mokytojas. Jis gali paprastai ir suprantamai paaiškinti sudėtingus dalykus taip, kad informacija smegenyse išliks visam gyvenimui.

Mergelė

Šis ženklas įsitikinęs: „Geriau už kalnus gali būti tik kalnai“. Alpinizmas ir kalnų slidinėjimas – jų prigimtis. Tiems, kurie yra labiau linkę likti namie, derėtų pabandyti skulptūros arba dekoratyvinių gobelenų kūrimą.

Svarstyklės

Galite tapti puikiu interneto dizaineriu arba talentingu programuotoju. Antroji jūsų prigimtis – video. Mėgėjiški filmai su puikiais komentarais sudomins netgi profesionalią televiziją.

Skorpionas

„Dailininkai, suvilgykite savo teptukus“ – taip taip, tai apie jus. Jei ant širdies sunku – imkite dažus ir prie molberto. Tapykite tai, ką jaučiate, pabandykite išreikšti tai, kas susikaupė širdyje. O jei jums patinka šokti – drąsiai ženkite į šokių studiją. Tai taip pat jums puikiai tiks.

Šaulys

Visi jūsų draugai ir pažįstami puikiai žino, kad jūsų kulinariniai sugebėjimai yra puikūs. Pabandykite pasiūlyti save kulinarijos laidos vedėjo vaidmeniui. O dar jums puikiai tiktų plaukų kirpimo menas.

Ožiaragis

Jūs neįsivaizduojate gyvenimo be mažo nuosavos žemės sklypelio ir netgi balkone galėtumėte sukurti žiemos sodą. Išbandykite savo jėgas aplinkos dizaine. Antroji jūsų aistra galėtų būti dainavimas. Jūsų puiki klausa ir neblogas balsas.

Vandenis

Jūs – puikus pasakotojas. Pati Šachrazada jums pavydėtų. Rašykite pasakas arba trumpus apsakymus, o vėliau pereikite į stambesnį formatą. Nebijokite savo kūrinių pasiūlyti laikraščiams ir žurnalams. Su jumis bendradarbiaus.

Žuvys

Priešais mus – puikus kostiumų dizaineris arba siuvėjas. Galite įkurti kuo puikiausią nedidelę ateljė tiesiog pas save namie. Jūsų klientai patys jus suras. Beje, mezginiai padės jūsų talentui atsiskleisti visiškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją