Iš gausybės DELFI portale anketas pildžiusių žmonių projekto specialistai išrinko šešias kandidates. DELFI skaitytojų favorite tapo Rasa Lenkšaitė. Iš 5354 balsavusių skaitytojų net 41,5% (2222) savo balsą skyrė dvidešimtmetei iš Šiaulių.

Merginos problemos: netaisyklingai suaugę dantys, ilga ir pakumpusi nosis.

Neiškentusi patyčių dėl jos dantų ir nosies formos, Rasa ne kartą keitė mokyklas. Net ir dabar ją sutikę žmonės pirmiausia atkreipia dėmesį būtent į šiuos trūkumus, o draugų kompanijose ji jaučiasi ignoruojama.

„Tenka išgirsti pašaipų, esu vadinama drakone, - pasakojo mergina. - Apie tai, kaip atrodau, galvoju beveik ištisą dieną. Net važiuodama autobusu nusisuku į langą, kad matęs nematytų profiliu“.

Pakeisti savo išvaizdą yra didžiausia Rasos svajonė. Ji nori nebijoti pasirodyti aplinkiniams ir jaustis visaverte visuomenės nare. Juolab kad Rasos gyvenimas nelepino: jos vaikystė prabėgo be tėvų meilės šilumos, tėvai išsiskyrę. Su mama Rasa po šiai dienai neranda bendros kalbos, jai yra neleidžiama matytis su seserimis ir broliais.

Balsavimo rezultatai pašalinus nesąžiningus balsus (spamą)


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)