Tarptautinis masažuotojų čempionatas vyks gegužės 13-15 d. prekybos centre „Panorama“ vyksiančiose SPA dienose.

Masažų aprašymai - apačioje.

Balsuoti galima iki gegužės 12 dienos.


SPA Vilnius

Edita Laučiūtė. Ajurvedinis atpalaiduojamas masažas

Šio masažo tikslas visapusiškai atpalaiduoti kūno raumenis, suaktyvinti energijos tėkmę kūne. Specialiais judesiais subalansuojama vidinė energija, skatinti kraujo cirkuliaciją bei stimuliuojanti limfinės sistemos veiklą.

Šis masažas skirtas ne tik fiziniam kūnui, bet sielos palaimai. Masažo metu pašalinama neigiama per dieną susikaupusi energija. Masažas pažadina organizmo energijos išteklius, jo metu išnyksta neigiamos emocijos, įtampa, ir grįžta dvasinė pusiausvyra.

SPA Vilnius

Lina Derenčienė. Gydomasis nugaros medaus masažas

Medaus ir aliejaus masažas atveria odos poras, prisotindamas gerųjų aliejaus junginių. Tai ypatingas masažas, padedantis kraujo patekti į nugaros raumenis per maksimaliai trumpą laiką bei gerinantis medžiagų apytaką.

Eglės sanatorija

Laima Virbickienė. Bali masažo terapija

Azijiečių ir Bali masažo technikos skirtos gerinti sanarių ir kaulų būklę, drenuoti toksinus, stimuliuoti, mažinti skysčių piplūdimo į kūno audinius, gerinti kraujo apytaką.

Vanagupė

Vilma Enriuškaitė. Balio masažas

Šis Balio masažas buvo praktikuojamas Siamo Karalysteje XVI amžiuje. Jo metu atliekami tajų masažo tempimo, lenkimo judesiai, taip pat ajurvedinio masažo glostymo judesiai. Tai masažas skirtas giliam atsipalaidavimui. Masažuojant harmonizuojama energijos tėkmė, refleksologijos ir energetikos kombinacija. Įvairiais tempimais ir lankstymais mankštinami raumenys, didinamas viso kūno lankstumas, sugrąžinama sielos pusiausvyra, kūnas atpalaiduojamas.

Matančios rankos

Marius Maželis. Autorinis masažas “Matančios rankos”

Prisilietimas žmogui turi magišką galią. Su kiekvienu rankų prisilietimu kūnui suteikiama ypatinga energija ir šiluma. Masažo „Matančios rankos“ unikalumas – labai koncentruoti ir tikslingi judesiai, leidžiantys per trumpą laiką pasiekti norimo rezultato ir atstatyti gyvybinės energijos tėkmę.

Masažo tikslas - maksimaliai atpalaiduoti klientą ir užsitarnauti jo pasitikėjimą bei pašalinti susikaupusią įtampą (kūno laisvės technika, klasikinio masažo elementai, postizometrinės relaksacijos technika, specialių tempimų deriniai).

Metodikos išskirtinumas - pagrindinis dėmesys juosmeniui, kojoms ir pėdoms. Apykaklės zonoje atliekami ramūs, atpalaiduojantys judesiai, kurie pašalina lėtinio nuovargio sindromą, o tonizuojantys ir gilesni prisilietimai juosmens ir kojų srityse sugrąžina jėgas gyvenimui.

Palanga SPA

Lijana Untulienė "Energizuojantis masažas"

Masažas – gilus, apimantis įvairias raumenų grupes. Jo tikslas – subalansuoti energijas. Jis skirtas ne tik žmonėms, kurių organizmas yra išbalansuotas, bet ir tiems, kurie nori išlaikyti sveiką kūną, ramų protą ir vidinę ramybę, nes nuo vidinio balanso priklauso žmogaus harmonija ir sveikata. Tai stiprus, stimuliuojantis ir įvairių raumenų grupes veikiantis masažas. Jis stiprina ir tonizuoja raumenis, panaikina raumenų ir kraujagyslių įtempimą, sustiprina dėmesingumą. Ypač tinka intensyviai sportuojantiems.

Life energy S.P.A.

Edita Ruškytė. Relaksuojantis SPA ritualinis masažas "Pojūčių džiazas"

Originalus masažas su nuo karštos žvakės varvančiais vaško lašeliais ir Ramiojo vandenyno kriauklėmis leis pajusti supančią ramybę, gyvybinių jėgų antplūdį ir vidinę harmoniją. Skleidžiamas žvakių aromatas ir atpalaiduojantys masažo judesiai sumažins stresą ir įtampą, ramins protą, pašalins raumenų įtampą.

Idzumi SPA

Aurimas Juršėnas. „IDZUMI SPA firminis keturių rankų masažas“

Tikslūs taškų spaudimai, atidūs raumenų tempimai, sąnarių atpalaidavimas bei kūdikiškas kontaktas su žmogumi – visa tai - gilias šaknis turinčių technikų sintezė.

Vyriškoji jėga, palydima moteriškojo švelnumo, atneša lengvumą ir laisvę jūsų kūne. Skirtingais judesiais sujaukiame ir vėl subalansuojame iš naujo kliento mintis. Sukurdami lengvą chaosą viduje, galime jį nunešti į minčių tylos užuovėją, kur galima pailsėti nuo supančio triukšmo ir iš naujo pasitikti tikrą ramybę. Ritualo pabaigoje, pabudiname pasitelkę gamtos rankas.

Pavels Rekstins

Contemp Magic

Unikalus atpalaiduojantis masažas – improvizacija. Masažas kupinas improvizacijos ir atsidavimas akimirkai, neišdildomi įspūdžiai ir pojūčiai. Ypatinga technika padeda masažo pagalba atrasti protinę ir fizinę harmoniją savyje.

Ilona Paškevičiūtė. Medaus masažas

Medaus masažas – tai masažas, pagrįstas šilumos efektu su specialiai tam paruoštu gydomuoju medumi. Masažo metu skatinama audinių regeneracija ir stimuliuojama imuninė sistema. Garantuoja atsipalaidavimą, puikiai veikia odą, šalina nuovargį, suteikia lengvumo ir gaivumo pojūtį.

Edgaras Lapinskas. Tailandietiškas masažas

Tailandietiškas masažas - tai viena iš rytietiškų gydymo sistemų, kurios pagrindas - gyvybinės energijos cirkuliacija kūne. Rytietiškas masažas padeda atsikratyti įtampos, atstatyti ir pagerinti gyvybinės energijos tėkmę meridianais, subalansuoti emocinę būklę. Šis masažas visiškai patenkina kūno judesio ir tempimo poreikį; be to, sąlygoja visapusišką relaksaciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)