Štai kaip jis veikia: spiritas šildo, kaitina galvos odą. Dėl stimuliavimo į plaukų svogūnėlius priteka daugiau kraujo, jie gauna daugiau maistingų medžiagų, atgyja, tada plaukai pradeda greičiau augti, ima blizgėti, tampa tvirtesni, rašo DELFI.ua.

Aitriųjų pipirų antpilo galima nusipirkti vaistinėse arba pasigaminti pačioms. Antpilui reikia 5 – 6 aitriųjų pipirų. Perpjautus ir išvalytus pipirus dedame į degtinės butelį, savaitę palaikome, ir antpilas jau pagamintas.

Yra nemažai receptų su aitriųjų pipirų antpilu. Galima sumaišyti jį su varnalėšų aliejumi ir du kartus per savaitę tepti mišinių plaukų šaknis. Kitas puikus plaukų augimą skatinantis receptas: reikia šaukšto antpilo, šaukšto konjako, aliejaus (saulėgrąžų, o dar geriau – varnalėšų), taip pat citrinos, medaus, įmušti trynį ir gerai viską išmaišyti. Šie komponentai sunkiai susimaišo, tad turėkite kantrybės. Ištepkite kauke plaukų šaknis ir plaukus, apdenkite polietileniniu maišeliu, dar apsukite galvą rankšluosčiu ir palaikykite pusvalandį. Paskui išplaukite plaukus šampūnu ir... džiaukitės poveikiu.

Nepamirškite, kad aitriųjų pipirų antpilas skatina plaukų augimą, bet graužia odą. Saugokitės, kad antpilas ar kaukė su juo nepatektų į akis, išsitrynę galvą nusiplaukite rankas. Jei ketinate ištrinti galvos odą antpilu, šiek tiek praskieskite jį vandeniu. Jei negraužia, galima antpilo ir neskiesti.

Kaukes ir galvos odos įtrinimus galima naudoti du kartus per savaitę visą mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)