300 g plonomis juostelėmis pjaustytos jautienos,
aliejus kepimui,
3 šaukštai kukurūzų krakmolo,
1 brokolis,
2 plonai pjaustytos česnako skiltelės,
smulkiai pjaustyta 5 cm ilgio imbiero šaknis,
1 šaukštelis aitriųjų pipirų dribsnių,
mažas ryšulėlis svogūnų laiškų,
5 šaukštai sojos padažo,
5 šaukštai cukraus,
2 citrinų sultys.

Gilioje keptuvėje (“wok”) ant aukštos ugnies įkaitinkite aliejų (jo nepagailėkite). Dėkite krakmole pavoliotus jautienos gabalėlius (ne visus iš karto, per kelis kartus) ir apkepkite, kol bus labai traškūs ir tamsiai rudi. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Nupilkite aliejų (jo turi likti tik truputis), sudėkite brokolius, česnaką, imbierą ir aitriųjų pipirų dribsnius. Po minutės supilkite su cukrumi sumaišytą sojos padažą ir citrinų sultis. Pakepkite dvi minutes. Sudėkite jautieną, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir dar minutę pakaitinkite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją