4 – 6 porcijos

Produktai:

3 – 4 persimonai,
10 mandarinų,
200 gramų šviežio ožkos sūrio,
2 šaukštai garstyčių,
3 – 4 šaukštai skysto medaus,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas citrinos sulčių.

Kaip gaminti:

1. Nulupkite persimonus, supjaustykite gabalėliais.

2. Sudėkite persimonų gabalėlius ir mandarinų skilteles į dubenį, ant viršaus – sūrio gabalėlius.

3. Apliekite salotas padažu iš alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, medaus ir garstyčių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją