Vienu iš savo mėgstamų receptų jis dalinasi su DELFI skaitytojais

Marinuotos ispaniškos alyvuogės

Reikės:

- 400g ispaniškų alyvuogių su kauliukais;
- 5 skiltelės sutraiškyto česnako;
- 1 šakelė rozmarino;
- 2 šakelės šviežio čiobrelio;
- ½  apelsino, supjaustyto riekelėmis ar kubeliais;
- 1 a/š ispaniškos saldžios rūkytos paprikos;
- 2 lauro lapai;
- 300ml ispaniško alyvuogių aliejaus.
 
Kaip pasigaminti:

Visus ingridientus, išskyrus alyvuoges, dedame į nedidelį puodą ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 5 minutes. Svarbu, kad aliejus nepradėtų virti, taigi liepsna turi būti minimali! Alyvuoges sudedame į atsparų karščiui indelį ir supilame aromatizuotą aliejų su visais ingridientais. Palaukiame, kol atvės, tada uždengiame ir marinuojame šaldytuve 24-48 val. 

Šis kulinarinis iššūkis jums atrodo per paprastas? Pirmadienį įsijunkite BTV realybės šou „Pragaro virtuvė“ ir pamatysite, kaip L.Čepracko vadovaujamos dvi kulinarijos mėgėjų ir profesionalų komandos penktą valandą ryto gamina kukulius su makaronais gaisrininkams bei ruošia steiką vestuvių šventei.

„Pragaro virtuvė“ – pirmadienį 20.25 per BTV

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)