4 gabalėliai vištienos filė,
vištienos prieskonių,
2 valg. šaukšt. krakmolo,
2 valg. šaukšt. miltų,
aliejaus kepimui.

Padažui:

3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių,
2 šaukštai medaus,
2 šaukštai sojos padažo,
2 šaukštai aliejaus,
8 skiltelės smulkinto česnako.

Vištieną supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir palikite vienai valandai pasimarinuoti.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Į polietileninį maišelį suberkite miltus ir krakmolą, pakratykite, kad susimaišytų. Tada sudėkite vištienos gabalėlius, suimkite maišelį už galų ir purtykite, kad mėsa tolygiai apliptų miltų ir krakmolo mišiniu. Šis būdas geras tuo, kad nereikia terliotis rankų, o vištienos gabalėliai labai tolygiai apsivolioja.

Paruoštą mėsą dėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš visų pusių.

Kol mėsa keps, paruoškite padažą. Tam tereikia sumaišyti visus nurodytus produktus ir pakaitinti, kad ištirptų medus.

Kai vištiena baigs kepti, supilkite padažą ir patroškinkite dar 1-2 minutes.

Patiekite su ryžiais ir daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)