50 g sviesto,
3 šaukštai medaus,
3 šaukštai garstyčių,
1 šaukštelis citrinos sulčių,
2 šaukšteliai kario miltelių (nebūtinai),
4 vištienos krūtinėlės,
1 skiltelė smulkiai pjaustyto česnako.

Keptuvėje ant nedidelės ugnies išlydykite sviestą. Įmaišykite medų, garstyčias, citrinos sultis ir kario miltelius. Šiuo padažu apliekite į kepimo indą sudėtas vištienos krūtinėles. Pabarstykite smulkintais česnakais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Patiekite su virtomis bulvėmis ir daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)