Jums reikės:
žalių pomidorų,
svogūno,
česnako,
saldžiosios paprikos,
juodųjų pipirų.
Užpilui:
1 l vandens,
20 g druskos,
prieskonių – pagal skonį.
Paruoškite užpilą – virkite apie 5 minutes.
Nupjaukite žalių pomidorų viršų, tačiau nepilnai. Išskobkite minkštimą. Pomidorų minkštimą, svogūną, česnaką, saldžiąją papriką supjaustykite, pabarstykite juodaisiais pipirais. Paruoštu įdaru užpildykite pomidorus, uždenkite prieš tai nupjautu pomidoro viršumi, sudėkite į stiklainius, užpilkite užpilu ir sterilizuokite: 1 l talpos stiklainius – 20 min., 3 litrų talpos – 30 min. Stiklainius uždarykite mataliniais dangteliais.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)