Jums reikės:


žalių pomidorų,
svogūno,
česnako,
saldžiosios paprikos,
juodųjų pipirų.

Užpilui:

1 l vandens,
20 g druskos,
prieskonių – pagal skonį.

Paruoškite užpilą – virkite apie 5 minutes.

Nupjaukite žalių pomidorų viršų, tačiau nepilnai. Išskobkite minkštimą. Pomidorų minkštimą, svogūną, česnaką, saldžiąją papriką supjaustykite, pabarstykite juodaisiais pipirais. Paruoštu įdaru užpildykite pomidorus, uždenkite prieš tai nupjautu pomidoro viršumi, sudėkite į stiklainius, užpilkite užpilu ir sterilizuokite: 1 l talpos stiklainius – 20 min., 3 litrų talpos – 30 min. Stiklainius uždarykite mataliniais dangteliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)