2012 m. sėkmės formulė

Rytuose laikoma didžiule sėkme gimti drakono metais, ne veltui jis saugo kinų imperatorių. Užsitikrink drakono paramą, ir tau garantuota sėkmė bei aukšta padėtis visuomenėje. Bet jei užsitrauki jo nemalonę... Drakono įtūžis grėsmingas. Jis garbingas, tačiau pavojingas, ne kerštingas, tačiau greitai užsiplieskia ir iš karto baudžia. Žodžiu, ateinančiais metais prieš bet ko imantis patartina tris kartus pagalvoti.

Ateinančių metų globėjas – juodasis vandens drakonas. Čia slypi konfliktas, nes drakono stichija – ugnis. Jeigu metų globėjo energetika sudaryta iš dviejų priešingų stichijų, ramaus gyvenimo nelauk – bus arba audringos permainos, arba sąstingis.

Drakonui patinka žmonės, kuriems sekasi ir kurie turi tikslą. Jam patinka garbinga konkurencija ir gražios pergalės. Seksis tiems, kas moka susivaldyti ir yra pasiryžę pasitelkti sugebėjimus.

Drakonas bandoje neskraido, jis aukščiau to. Jei norite iškilti – artėja jūsų valanda. Užsitikrinkite drakono paramą, tada sužibės jūsų slapti talentai, kaip iš kartos į kartą perduodamos drakonams saugoti brangenybės. Tiesa, turite karštai šito norėti. Jeigu jūsų širdyje rusena kibirkštis, drakonas įpūs iš jos liepsną.

Abejingiems, laukiantiems malonių iš aukščiau nėra ko tikėtis.
O energingų, atkaklių žmonių laukia sėkmė – drakonas atvers puikių galimybių, atsiras proga pažvelgti į savo likimą iš drakono skrydžio aukštumų. Jei norite pasikeisti, be baimė atverkite širdies vartus permainoms.

Drakonas – išminties lobynas, ne veltui daugelio legendų herojai eina pas jį prašyti patarimo. Patartina ir jums įsiklausyti į jo rekomendacijas – tada greitai pasieksite tai, kam anksčiau prireikdavo kelerių metų.

Stenkitės, kad šių metų magija neapsuktų jums galvos, neįtrauktų į viską naikinantį verpetą.

Gyvas talismanas

Ateinančių metų talismanas – gyvas drakonas. Ne mitinė būtybė, o gyvas žmogus, gimęs drakono metais. Jei norite pritraukti sėkmę, draugaukite su drakono genties žmonėmis. Jei nepažįstate drakono metais gimusių žmonių, pasistenkite kuo greičiau ištaisyti šį stygių – ilgiems metams turėsite ištikimą draugą.

Tik atsiminkite, kad drakonai – ypatingi žmonės, jie daug duoda ir daug reikalauja. Jie yra kilnūs, aistringi, bet atkakliai siekia tikslo, juk jų stichija – proto valdžioje. Šiems žmonėms greitai sugyja žaizdos, bet dvasiniai sužeidimai gyja kur kas ilgiau. Jei įžeisite drakoną arba neteisingai su juo pasielgsite, vardan kilnumo ir išminties jis jums atleis, bet niekada nepamirš nuoskaudos ir įsidės ją į atminties karčių patirčių taupyklę.

Drakono metai gimę žmonės ramūs, niekur neskuba, tačiau visur spėja. Jie moka išmintingai naudotis vidiniais energijos ištekliais. Drakonai niekada nesiims reikalo, kuris sunkiai prislėgtų jų sparnus ir apsunkintų skrydį, tačiau neatsisakys kilnaus užsiėmimo, net jei jiems iš to nebus nei naudos, nei šlovės.

Išskirtiniai drakono bruožai – sąžiningumas, teisingumas. Jie neieško tiesos, o ją skleidžia. Diplomatiniai santykiai drakonui svetimi, jo išdidumo negali suteršti veidmainystė. Jį galima apgauti tik vieną kartą – nuo tos akimirkos jis jūsų vengs.

Draugauti su drakonais – didelė garbė. Didžiuotis jo pasirinkimu, tik nusiteikite sunkumams.

Drakonas per daug karštai siekia idealo, jam sunku džiaugtis gyvenimu, jis nori viską keisti. Ir nedelsiant.

Drakonai dažnai būna nepatenkinti, linguoja galvą, liūdi, kad aplinkinis pasaulis neharmoningas. Na, gal likimas pats atveda drakonus ten, kur reikalingos permainos?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)