Štai kodėl ir talismanus reikėtų panaudoti atitinkamai, išlaikant harmoniją bei atskleidžiant visas mūsų turimas galimybes.

Tobulybės formulė

Šių metų metalas pavaldus Jin energijai, kuri ryškiausiai pasireikš magiškame sidabre. Būtent todėl bet kokie sidabro dirbiniai labai tinkami šias metais ir įgaus magiškų galių - taps talismanais.

Be to, universalus šių metų talismanas nemėgsta viešumo, tad jo nereikėtų rodyti viešumoje – juk ir katinai, kaip žinia, mėgsta vaikščioti nežinomais takais vieni, tačiau visuomet pasiekia savo tikslą.

Paslėptas po drabužiais, apsaugotas nuo pašalinių akių jūsų talismanas bus kur kas efektyvesnis. Tai gali būti ir žiedas. Sidabrinį žiedą (turi būti lygus, be akmens ir graviravimo) reikėtų nešioti ant kaklo, pasirišus tokio ilgio odine virvele, kad jis būtų ant krūtinės vidurio, apytiksliai per keturis pirštus žemiau krūtinės duobutės – tuomet žiedo energija apgaubs jus sėkme.

Kiekvieną mėnulio pilnatį talismaną reikia pakrauti. Po saulės patekėjimo padėkite žiedą ant delno taip, kad ant jo kristų saulės šviesa, mintimis kreipkitės į talismaną, pakraudami jį gerais įspūdžiais ir mintimis iš linksmų nutikimų, kurie jums įvyko nuo praėjusios mėnulio pilnaties. Po to žiedą padėkite ant palangės nakčiai, kad būtų matomas mėnesienoje, ir palikite iki ryto.

Talismanas jums padės ir sunkiomis akimirkomis. Jeigu skaudės galvą – pridėkite žiedą tarp antakių ir taip palaikykite keletą minučių. Jeigu jausite nuovargį ar bus bloga nuotaika – žiedą įdėkite į stiklinę su vandeniu ir palikite pusvalandžiui tamsioje vietoje. Per tą laiką skystis įgaus gydomųjų savybių – išgerkite vandenį iš stiklinės, linkėdami sau sveikatos ir sėkmės.

Gausybė stebuklingųjų pagalbininkų

Žiurkei Katino metais teks mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis – bet visų pirma iš svetimų klaidų, nes savos klaidos gali brangiai kainuoti. Mokslas, tame tarpe ir naujos žinios bei svarbi informacija jus ne kartą išgelbės Katino metais.

Puikia dovana naujaisiais metais žiurkėms bus knyga, o geriausiu papuošalu – sidabrinis pakabutis su kryželiu, inkariuku ar širdele, kurie nuo seno vadinami ,,tikėjimu, meile ir viltimi“. Tokia dovana bus ypatinga, jeigu amuletą Žiurkei padovanos mylimas žmogus.

Jaučiui vadovaujamais katino metais teks grūdintis ir daug dirbti... Jums šis reikalas pagal jėgas ir skonį, be to, tai reiškia, kad turėsit daug darbo, už kurį gausite didelį atlyginimą. Tai bus susiję su daugybe išvykų.

Geriausiu šio laikotarpio talismanu bus sidabrinė moneta su skylute, kurią galėsite pasikabinti ant grandinėlės ar virvelės – šis stebuklingas "ratas" yra lygiavertis žiedui, apie kurį buvo papasakota anksčiau. Jeigu jaučiui šventėms padovanosite kambarinį augalą, kuris vadinamas "pinigų medžiu", tai džiaugsmui ir sėkmei tiesiog nebus ribų.

Tigrams ateinančiais Katino metais nereikėtų atsipalaiduoti, nors kartais to norėsis: jeigu prarasite iniciatyvą, tai pasivyti nuvažiavusį traukinį bus nelengva. O kad jūsų ugningasis variklis – širdis – dirbtų be sutrikimų ir su pavydėtina energija, reikėtų įsigyti sidabrinį širdelės formos amuletą. Jis privilios laimę tiek asmeniniame, tiek šeimyniniame gyvenime o taip pat padės pasireikšti jūsų charizmai: žmonės tiesiog pradės jumis gėrėtis, laukdami idėjų pliūpsnio bei gausybės patarimų.

Katinams, kaip sakoma visuomet padeda gera klausa, tačiau atsargumas ir susimąstęs žvilgsnis į aplinkinius dar niekam nepakenkė net ir pačioje tinkamiausioje ir atpalaiduojančioje aplinkoje. Nors metų valdovas visiems gimusiems Katino metais sudarys sėkmės periodą, paleisti sėkmę, kad ji tekėtų pasroviui, negalima.

Visi stebuklai, kaip žinome, tai kruopštaus ir seniau atliktų darbų rezultatas – čia jums vėl pasitarnaus apyrankė, supinta iš trijų vilnonių siūlų: balto (sidabrinio), raudono ir mėlyno. Tokį talismaną galite supinti patys arba paprašyti, kad tai padarytų mylimas žmogus. Nešioti tokią apyrankę reikėtų ant kairės rankos riešo.

Drakonui Katino kompanijoje viskas gerai ir lengvai sekasi – darbas, uždarbis, meilė, pasilinksminimai. Tokia sėkmė neabejotinai gali prišaukti ir pavydą ant drakono sparnų, todėl puikia apsauga bus simbolinis rago atvaizdas ant sidabrinės grandinėlės. Tokia pat stipria apsaugine jėga bus padovanotas lietsargis, galvos apdangalas ar lietpaltis... Ar verta tikslinti, kad jie turi būti baltos ar metalo spalvos?

Gyvatei teks pasimėgauti meilės spinduliuose, neužmirštant, kad neužtenka pasiekti vien pripažinimo – reikia išmokti jį išlaikyti ir stiprinti. O tai reiškia, kad prireiks Gyvatei atiduoti daugiau, negu ji gauna. Atsitiesti ir visuomet būti geros dvasinės būklės padės talismanas su baltu skaidriu akmeniu (deimantu, cirkoniu, fianitu), įsodintu sidabre, o ar tai bus žiedas, auskarai, sagė, smeigtukas ar kaklaraiščio segtukas – visai nesvarbu. Toks aktyvus pagalbininkas visuose širdies reikaluose bus šalikas, šalis, kurio pagrindinė spalva bus sidabrinė ar balta.

Arklį Katino metai nuneš į įvykių sūkurį – kelionės ir kitokios išvykos, naujos naudingos pažintys bei senųjų pažinčių atnaujinimas bus reali galimybė pradėti savo verslą, o taip pat realios perspektyvos karjeros srityje, laukia namų remontas ar nekilnojamojo turto įsigijimas... Tačiau visi šie pokyčiai gali ir nuvarginti.

Kad nepritrūktų jėgų, prie savęs būtinai turėkite kviečių ar avižų grūdų – baltame drobiniame krepšelyje, pasiūtame savomis rankomis. Jums padės ir pasagėlės formos talismanas, kurį reikia nešioti – dėmesio! – pasagėlės kraštai turi būti nukreipti į viršų, kad forma primintų puodelį, kuris priimtų dangišką palaimą.

Ožkai Katino metais paruošta daug malonių siurprizų, kurie susiję su meile ir karjera – bet ir šeimyninių malonių bus gausu, pirmiausia tiems, kas svajoja apie santuoką ar laukia įpėdinio. Sidabrinis pusmėnulio formos pakabukas ar mėnulis, išgraviruotas ant žiedo, padės išsipildyti visoms slapčiausioms jūsų svajonėms ir planams. Taip pat būtų gerai (padedant artimiesiems, draugams ar giminaičiams) įsigyti plytų ar pieno baltumo lininės arba medvilninės patalynės komplektą – miegas tokioje patalynėje nuvys šalin bet kokias negatyvias nuotaikas ir suteiks jums jėgų sunkumams nugalėti.

Beždžionei teks daug rūpesčių, susijusių su namais, bet tai bus ypač malonūs ir džiaugsmingi rūpesčiai, jeigu šiems namams padovanosite baltos spalvos gėlių vazonų. Geriausia, kad jie būtų papuošti makrame technika, bet gali būti paprasčiausiai nudažyti (ir suprantama, kad juose kas nors būtų pasodinta) priderinus spalvą. Jie suteiks namams jaukumo ir sėkmės. Na, o puikią savijautą ir sėkmę beždžionei suteiks sidabrinis papuošalas su augaliniu motyvu.

Gaidžiui Katinas yra ir draugas ir brolis, todėl bet koks Gaidžio bendravimas, susijęs su asmeniniu verslu ar sudarant sąjungą (tame tarpe ir santuoką), visiems šiems dalykams nušvis žalia šviesa. Kadangi tokiais atvejais neapsieinama be kontaktų su konkurentėmis ar pavyduoliais, kurie linkę viską gadinti ir nužiūrėti bloga akimi, Gaidžiui reikalingas sidabrinio delno formos talismanas, lyg ištiesta ranka sutikti gėrį ir sauganti nuo neigiamų dalykų. Jeigu mylimam žmogui Naujiesiems metams padovanosite papuošalą iš baltojo metalo, tai jis iš bet kokios bėdos išlips nepametęs net plaukelio.

Šuniui Katinas tinkamas valdovas, tačiau tuo pačiu nepraleis progos padaryti kokią nors šunybę arba kitokį galvosūkį. Įprastas sidabrinis kryželis taps galingiausia apsauga Šuniui, netgi jeigu jis išpažįsta judaizmą, yra musulmonas ar budistas. Kryželis - vienas iš seniausių simbolių, kuriais turtinga žmonija, jis padeda nuraminti įsisiūbuojančias emocijas, paklūstančias protui ir blaiviam mąstymui. Šuniui neleis prarasti gyvenimo kontrolės nuolat dėvimas diržas su sagtimi ar balto metalo papuošimais.

Kiaulei Katino metais visuomet norėsis surasti tamsų ir šiltą kampelį, kuriame galėtų pasislėpti nuo šurmulio... Tačiau kas jam tai leis? Tikrai ne Katinas. Jis stengsis, kad tik Kiaulė per ilgai nesimėgautų laurų vainikais. Ką gi, išminčiai tikina, kad nugalėdami problemas, mes augame – pabandykime patikėti jų žodžiais. O kad mūsų augimo skausmai neatrodytų tokie nepakeliami, patariame savo draugams, giminėms arba mylimoms Kiaulėms pradžiuginti savo mylimąjį talismanu, kuris pagamintas iš gabalėlio odinės juostelės, ant kurios parašytas mylimo žmogaus vardas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją