AVINAS

Naujieji Metai leis pažvelgti iš aukštybių: štai jis, gyvenimas, apie kurį tik svajojote! Jūsų laukia nauji susitikimai, žmonės, vardai, vietos ir net geografiniai atradimai, kurie virs naujais pajamų šaltiniais. Be to, kūrybinis įkvėpimas neapleis jūsų nė sekundei. Pasieksite visko, ką tik esate užsibrėžę!

Bendravimas

Laikas, kurį vasarį praleisite vakarėliuose – rekordinis. Ir tai padovanos jums naudingų pažinčių. Rugpjūtį prisiminsite senas pažintis – tačiau jau naujame, intriguojančiame kontekste. Rugsėjį laukia trumpas vienatvės periodas. Avinas, žydinčio pavasario ženklas, sunkiai ištveria artėjančius šalčius. Viskas atrodo niūru, ateitis baugina... Liūdesį pamiršite gruodį, kai atsiras naujų draugų.

Meilė

Liksite ištikima seniems jausmams ir idealams. Pirmojoje metų pusėje draugų būryje atsiras įdomus vyriškis ir dar vienas pretekstas pasirūpinti savimi. Pavasarį horizonte pasirodys objektas virtualiam susižavėjimui. Jus traukia stiprios asmenybės, užimančios svarbią padėtį visuomenėje. Spalį padidės troškimas pasijusti be galo mylima, laiminga ir žavia. Esate pasiruošusi naujiems susitikimams, flirtui ir nekaltiems nuotykiams. Laimingas gyvenimas!

Darbai

Ateinantys metai – lemiami karjerai. Jūs turite pereiti į naują vystymosi lygį, tapti reikšmingesne – nesismulkinkite užsibrėždamos tikslus ir norus. Siekite pačių neįmanomiausių tikslų. Vienintelis minusas – pradėsite daugiau uždirbti, tačiau tuo pat metu daugiau ir išleisite. Tiesa, Avinas moka spręsti tokias „problemas“.

Įvaizdis

Išorė – svarbiausia užduotis ateinančiais metais. Jau sausį prasidės naujų pirkinių medžioklė, kuri gali užsitęsti net kelerius metus. Jums prireiks skirti papildomos vietos savo garderobui ir papildomų progų pasirodyti viešumoje. Jūsų įvaizdis radikaliai pasikeis. Pasirodys spalvų, drąsių derinių, įmantrių formų. Balansuodamos ant ribos, rinkitės žinomus prekių ženklus – jie nenuvils.

Poilsis

Naujuosius sutikite geriausiame kurorte! Atostogoms suplanuokite dvi savaites prieš pavasarį – ir šiuo metu geriau laikykitės toliau nuo streso ir civilizacijos. Gamta atgaivins mintis ir jausmus. Vasarą ilsėkitės ne per toliausiai nuo namų su mylimu žmogumi.

JAUTIS

Su kuo būti ir kuo tikėti – spręsite jūs. Būsite aktyvios ir pozityvios – netgi tiek, kad galbūt radikaliai ryšitės pakeisti įvaizdį. Jei graužiate save dėl figūros, dietos, sportas ir savigrauža nepadės. Tik išvarginsite ir save, ir artimuosius. Vienintelė išeitis pasikeisti – kiekybę pakeisti kokybe. Rinkitės rafinuotai – visame kame, nuo drabužių iki restoranų prekės ženklo.

Bendravimas

Užkulisinės intrigos tęsiasi, o kasdienis Jaučio gyvenimas primena brazilišką serialą su užsitęsusia atomazga, kur pagrindinė drama vyksta už jūsų nugaros. Visgi jūs esate taikos balandis iš prigimties, tad sudėtingomis manipuliacijomis, kurios laukia ir namie, ir darbe, visus sutaikysite – nenuskriausdamos savęs.

Meilė

Jūsų jausmų harmonijos niekas nesudrums. Jūs, kaip ir anksčiau, siekiate aukštų idealų, moralinių vertybių ir ištikimybės. Su viena išimtimi: vasarį laukia pažintis su tikru vyru – stipriu, valdingu ir nepriklausomu. Jis užkariaus dalį jūsų širdies ir paliks ryškų pėdsaką jūsų gyvenime. Nusilenkite nugalėtojo malonei ir nepasigailėsite.

Darbai

Rūpesčių pikas laukia antrą ketvirtį. Tikslai bus aiškūs ir didingi. Nebijokite užsibrėžti didelių tikslų, tačiau veikti reikės greitai, tiksliai ir pasitelkus patikrintų bei atsakingų žmonių komandą. Viskas pavyks puikiai, tačiau menkai pažįstamiems žmonėms nepasakokite apie savo planus, nes genialią idėją kažkas gali ir nukniaukti.

Įvaizdis

Rinktis kažką viena – neįmanoma ir vargu ar reikalinga. Jus traukia spindintys audiniai ir natūralios žydros jūros, mėlyno dangaus, žalumos ir rudens spalvos: jūsų naujas įvaizdis – gamtos dievaitė. Geriausia apsipirkti su mylimu vyriškiu. Jis sąžiningai pasakys, kas jums tinka, ir neims piktdžiugiškai kikenti, jei prireiks didesnio dydžio.

Poilsis

Tradicinį poilsį ištaiginguose viešbučiuose laikas pakeisti aktyviu. Rinkitės sportišką kompaniją, su kuria tyrinėsite toli nuo civilizacijos esančius kampelius. Būtent čia atgausite dvasios pusiausvyrą. Neramų balandį tiks atlikti atpalaiduojamąsias procedūras. O rudenį padovanokite sau sveikatinamąjį poilsį su pilna medicinine apžiūra – profilaktika geriau nei gydymas.

DVYNIAI

Naujovės keis viena kitą be perstojo: bus sunku pasirinkti ką nors konkretaus iš karto. Susižavėsite technikos naujovėmis: iPad taps jūsų mėgstamu žaisliuku, o pagal paskutinį technikos žodį įrengtas namas – jūsų pasiekimų vitrina. Teliks maža smulkmena – naujausio modelio automobilis. Jau žinote, kas jums jį padovanos?

Bendravimas

Naujaisiais metais pateksite į visiškai jums nepažįstamą visuomenės sferą – ir čia jus atves toli gražu ne mažos ambicijos. Ypač aktyvus bus balandis – dienos ir net naktys bus suplanuotos savaitei į priekį. Tarp naujų pažįstamų būsite populiarios, o ir jums bus įdomu atverti naujas žmonių savybes. Galiausiai imsite žvalgytis naujos veiklos sferos, o galbūt netgi pakeisite profesiją.

Meilė

Metų pradžioje jus trauks vienatvė, ir patyliukais džiaugsitės galėdama pabūti su savimi. Neįpareigojantis meilės nuotykis lauks birželį – lengvas romanas gerai nuotaikai, paliksiantis malonių prisiminimų, kai viskas baigsis. O štai spalį atsiras naujas vyriškis – džiaugsmingas ir pozityvus. Nepaleiskite jo!

Darbai

Gavote tai, ko seniai troškote? Metas siekti naujų tikslų. Darbinės veiklos pikas – pavasaris. Jūs dirbate daug ir su malonumu, su žmonėmis jaučiatės viena komanda. Rugpjūtį galimas sunkus smūgis finansams – pasirūpinkite finansiniais įsipareigojimais metų pradžioje, ir problemų išvengsite.

Įvaizdis

Dvyniams gražu tai, kas patogu. Iki visiškos laimės jums pakanka megztinio ir džinsų. Tačiau nepamirškite, kad jūsų profesinio ir visuomeninio gyvenimo tempai tampa kone nežmoniški. O laisvas laikas (taip pat ir tas, per kurį reikia persirengti vakarėliui) tampa prabanga. Nenusiminkite – vilkėkite tai, kuo bus patenkinta ir vadovybė, ir fotografai vakarėliuose. Geriausiai tam tiks dviejų dalių kostiumėliai ir Twiggy stiliaus suknelės.

Poilsis

Poilsis jums tik sapnuosis. Ir tai tik į gera, nes neturėjimas ką veikti Dvynius varo į neviltį. Atostogas planuokite taip, kad galėtumėte mokytis naujų dalykų: orientuotis vietovėse, mokytis ekstremalaus vairavimo, nardymo ar banglenčių meno. Darykite tai, kas atrodo neįmanoma. Geriausias laikas poilsiui – tradiciškai, birželis.

VĖŽYS

Didžioji užduotis 2011 metams – susitvarkyti asmeninį gyvenimą. Ir tai, nesijuokite, jums pavyks. Tik nesumanykite simpatiško vyriškio atakuoti savo rimtais ketinimais jau pirmojo pasimatymo metu. Pasiseks ir karjeroje: ypač palankus bus kovas. Vadovo pareigos, solidus portfelis ir net fotoaparatų blykstės: žinoma, čia galima padaryti neatleistiną kvailystę asmeniniuose santykiuose. Mokykitės skaldyti ir valdyti!

Bendravimas

Lanku apeisite didelius žmonių susibūrimus: dabar, kai darbų tiek daug, ėmėte ypač vertinti šeimos ir draugų ratą, ir bendravimą temomis, niekaip nesusijusiomis su darbu. Užtat jus pamils nelaimingos draugės su sudaužytomis širdimis ir tuščiomis piniginėmis: o jums ir patinka, kad jos naudoja jus kaip patogų petį išsiverkti! Tik lapkritį iš naujo išmoksite gauti iš bendravimo sveiko pasitenkinimo. Jau be draugių.

Meilė

Ištisus metus pasinersite į mylimojo rūpesčius ir visiškai pamiršite save. Tačiau atminkite: padėti kitam žmogui galima ir be senamadiško bei nereikalingo aukojimosi. Dar viena proga tuo įsitikinti pasitaikys vasarą, kai iškils nuomonių skirtumai, ir daugybė smulkių barnių galiausiai baigsis niūria santykių aiškinimosi drama. Rudenėjant atleisite savo skriaudikui, ir harmonija grįš su pirmuoju sniegu.

Darbai

Pavasarį su nuostaba aptiksite savyje dalykinę gyslelę, o taip pat suvoksite, kad darbas – o ne amerikietiškos kosmetikos kolekcija, retos veislės katė ar rankų darbo komoda – tampa saviraiškos priemone. Kad ir kuo užsiimtumėte, jums tai kūryba, ir, beje, gan pelninga. Balandį įsibėgėsite ir tapsite tikru pavyzdžiu kitiems – tik nepamirškite laiku apriboti greičio.

Įvaizdis

Jūs nuolat keičiatės, ir šiandien atrodote jau nebe taip, kaip vakar. Tačiau permainos paprastai nepaliečia garderobo, čia jūs konservatorė. O veltui. Argi nepatinka didžiulės striukės, lyg pasiskolintos iš draugo? Nustebinkite aplinkinius nauju stiliumi ir pažaiskite vyriškus žaidimus!

Poilsis

Poilsį sielai planuokite balandžio viduryje, kūnui – birželio pradžioje. Atkreipkite dėmesį į arabų pasaulį: nustebsite, kad jums patiks technologinis progresas, prabanga ir aptarnavimo kokybė. Rudenį nukeliaukite į Milaną apsipirkti.

LIŪTAS

Į Liūto gyvenimą ateina ilgai lauktos permainos. Baigiasi ekstremalūs kilimai ir kritimai. Dabar galite ramiai atsikvėpti ir ilsėtis saulės spinduliuose, kaip ir dera žvėrių karaliui. Atsiras laisvo laiko ir pinigų – ir nebus galybės neatidėliotinų reikalų juos leisti. Geriausia tiesiog įsitaisyti minkštame krėsle ir paskaityti seną gerą detektyvą.

Bendravimas

Jūsų prigimtis reikalauja nuolatinio bendravimo: draugai, kolegos, Facebook. Išeiginės suplanuotos mėnesiui į priekį, o svarbios datos pažymėtos kalendoriuje iš anksto. Tačiau pavasarį nutiks neplanuotas dalykas: pateksite į stilingos bohemos draugiją, tarp abejotinų moralės principų ir neabejotinai linksmų žmonių. Aplink pradės rinktis didžiulės triukšmingos kompanijos, ir tik metų pabaigoje galėsite susitelkti į save ir savo asmeninius interesus. Čia ir pravers sveikas optimizmas.

Meilė

Šiais metais jūsų santykiai taps dar tvirtesni ir romantiškesni. Pajusite širdžių artumą ir net atrasite vienas kitą iš naujo (kad ir kaip juokingai tai skambėtų). O metų pabaigoje santykiai oficialiai įgaus naują formą. Visa tai nutiks su viena sąlyga: jokių tarnybinių romanų. O tai, kaip žvaigždėms puikiai žinoma, yra jūsų silpnoji vieta.

Darbai

Santykiai su kolegomis ir verslo partneriais liks neaiškūs iki vasaros pradžios. Užtat paskui pagaliau atsiras ilgai lauktas aiškumas. Materialinį stabilumą išsaugosite visus metus. Netikėtumų nenusimato: ką uždirbote, tą ir gausite. Rudenį pasiruoškite pabėgioti pas biurokratus ir įvairias instancijas. Ne dėl svetimų – dėl savų reikalų!

Įvaizdis

Atrodyti gerai ir šiuolaikiškai – Liūtės dalykinės sėkmės sąlyga. Tik šukuosena kartais nukenčia dėl nerūpestingumo, tačiau šią žiemą tai veikiau pliusas, jei tikėsime mados tendencijomis. Pavasarį susimąstysite, kaip atrodyti jaunatviškiau. Nusiteikite žygiams į grožio salonus, knygynuose ieškosite literatūros apie taisyklingą mitybą. O rugpjūtį papildykite savo garderobą retro stiliaus daiktais. Niekas taip puikiai nepabrėžia jaunystės, kaip močiutės briliantai!

Poilsis

Daug keliausite ir galiausiai savo kelionių dėka gausite jei ne dvigubą pilietybę, tai bent jau rekordinį auksinių mylių skaičių. Žvaigždės palankios savaitgaliams Europos sostinėse, su apsipirkimais ir pasivaikščiojimais po restoranus. O liepą keliaukite prie jūros su vaikais arba draugais.

MERGELĖ

Jūsų gyvenimas verčiasi kūlio. Tai, kas buvo svarbu, tampa nesvarbu. O tai, kas buvo nereikšminga, staiga tampa didinga. Svarbu teisingai sudėlioti prioritetus. Apsibrėžti savo vertybes jums teks per visus ateinančius ir dar porą kitų metų. Ateina gyvenimo periodas, kai išbandysite save įvairiose situacijose, atsikąsdami uždrausto vaisiaus. Tai jūsų naujas pasaulio ir savęs jame pažinimo būdas.

Bendravimas

Gyvenimo ritmas spartėja. Paskalos jūsų daugiau nedomina: argi žvaigždžių gyvenimas neprimena nesibaigiančios muilo operos? O jums reikia kažko tikro, gyvo ir šilto! O jei pažvelgtumėte į tai iš kitos pusės, pavyzdžiui, kaip į ekstremalų sportą arba naktinį safarį? Tik kitas rakursas – o kiek dramos, energijos, rizikos! Mėgaukitės susitikimais su žmonėmis – tai padės jums plačiau pažvelgti į pasaulį.

Meilė

Senas draugas erzina. Iš pradžių – nes neatitinka jūsų idealų. O paskui – ir tuo, kad išvis neturi idealų. Vienu žodžiu, santykiai priėjo aklavietę. Vyras, atitinkantis jūsų naujus standartus, pasirodys rugpjūčio pradžioje. Romanas bus neilgalaikis, tačiau abipusiškai naudingas, jį šiltai prisiminsite. Užtat antroji metų pusė bus karšta. Stiprūs vyriškiai ateis ir išeis, kol nebūsite pasiruošusi išlaikyti valdingą asmenybę šalia savęs.

Darbai

Imsite mąstyti netradiciškai ir vieną po kitos skleisti pasauliui idėjas. Iš jūsų nestandartinių minčių pasiruošę uždirbti kiti – ir pavasarį jie ateis pas jus su dalykiniais pasiūlymais. Sutikite su viskuo! Tik prisiminkite: svetimus pinigus lengviau švaistyti, todėl per daug neatsipalaiduokite.

Įvaizdis

Noras rengtis pabrėžtinai seksualiai taps nenugalimas, o dizainerių kolekcijose to trūkumo nerasite. Atsisakykite jų pasiūlymų vilkėti megztas mini sukneles ir megztinius su šilkiniais „pižaminiais“ šortais – ir apsiginklavusios tuo žinojimu, atlikite savo garderobo reviziją.

Poilsis

Kaip atsipalaiduoti po gausybės darbų? Kaip patikėti savo rūpesčius kitiems? Žvaigždės siūlo nukeliauti į gydomąją sanatoriją. O grįžus pasinerti į darbus su prašviesėjusiomis mintimis ir aiškiai regima horizonto linija. Malonios atostogos laukia ir lapkričio pabaigoje – tai bus arba medaus mėnuo, arba joga Tibeto kalnuose. Ir nei vienur, nei kitur nuobodžiauti neteks.

SVARSTYKLĖS

Jums šiemet buvo gerai, o kitais metais bus dar geriau. Jus lanko sėkmė, myli draugai, o vyrai klaupiasi priešais jus ant kelių. Sėkmės bus dar daugiau, o nesėkmės atrodys tokios menkos, kad neverta apie jas nė kalbėti. Baltas ir pūkuotas Triušis padės išlaikyti švarų ir nepriekaištingą jūsų įvaizdį.

Bendravimas

Svarstyklės neklysta dėl žanro dėsnių: žmogiškųjų santykių plėtros, siužeto ir dinamikos. Viskas yra žaidimas, o jūs – aktorė, verta „Oskaro“ už geriausią moters vaidmenį. Liepą vyriškas dėmesys maloniai pakutens nervus. Rugpjūtį ir rugsėjį atsivers senas konfliktas. Nepamatuotų pretenzijų ir kaltinimų be pagrindo nereikia nė imti į širdį: geriausias atsakas – tyla.

Meilė

Kas tai per įdomus vyriškis – ryškus, savarankiškas ir laisvas? Prisijaukinti jo nepavyks. Jis pernelyg vertina laisvę. Mėgaukitės jo draugija jo sąlygomis ir, jei žaidimas pavyks, sujunkite savo gyvenimus. Tiesa, rudenį ir gruodį galima santykių įtampa. Ar tikrai verta laidyti nuodingas strėles ir įrodinėti tai, kas akivaizdu? Vyras ir moteris – pernelyg skirtingi padarai.

Darbai

Sėkmė pasiekta, karjeros šuolis padarytas, laikas užfiksuoti esamą padėtį. Kas toliau? Esamos problemos pernelyg didelės, ir sunku prisiversti jas spręsti. Vienintelis būdas – dirbti dinamiškai. Automobilyje, traukinyje arba jachtoje. O štai spalį nepraleiskite progos investuoti į nekilnojamąjį turtą.

Įvaizdis

Atėjo laikas, kai būtent Svarstyklės tampa pačiomis sėkmingiausiomis dizainerėmis. Jūs gebate pagauti mados tendencijas, o už sukurtų detalių regite ne tik kūrėjo, bet ir savininko sielą. Siūkite sau ir draugėms, o gal įsteikite savo verslą? Beje, galima į tai pažvelgti iš kitos pusės ir pradėti mados blogą. Niekas nežino – gal už poros metų sėdėsite pirmosiose eilėse kartu su Anna Wintour.

Poilsis

Link kiparisų ir magnolijų geriausia keliauti iki pavasariui ateinant. Vėliau gyvenimo ritmas leis mėgautis tik dangoraižiais, autostradomis ir banknotų šlamėjimu. Ne bėda: savaitgaliais surinkite gerą kompaniją, išvažiuokite už miesto ir žaiskite komandinius žaidimus – kad ir tinklinį. Tai padės atsipalaiduoti šiame dideliame beprotiškame pasaulyje.

SKORPIONAS

Prieš akis – nelengvi, bet be galo įdomūs metai. Tie pokyčiai, kurie turėjo ateiti jau seniai, pagaliau prasideda. Jūsų gyvenimo būdas neatpažįstamai pasikeis: būsite aktyvesnės, siekiančios tikslo ir nepriklausomos, išgražėsite ir taip pakeisite ne tik save, bet ir savo aplinką. O labiausiai – artimuosius.

Bendravimas

Publika šokiruota: visą jaunystę mėgavusis dėmesiu, dabar jūs pasitraukiate ir gyvenate atsiskyrėlės gyvenimą, retai pasirodydama žmonėse. Jūsų draugai – nedidelis ratas, jūsų pramogos – knygos ir Facebook. Virtualūs gerbėjai, sveikinimai ir bendravimas reikalauja ne mažesnio, o gal net ir didesnio rūpesčio? Patarimas: neįsiveskite interneto į užmiesčio sodybą, ir problema išsispręs savaime.

Meilė

Nedidelis skausmingų aistrų gaisras šių metų pabaigoje pereina į širdies ramybę. Ilsėkitės nuo emocinių perkrovų ir mėgaukitės jausmų branda. Kovą paaštrės dauginimosi instinktas, pradėsite galvoti apie vaikus. Vyrus imsite vertinti pagal tai, ar jie – tinkami tėvai. Spalis dar sykį padovanos įvairovės: ryšys sustiprės ir užsigrūdins nuo įsiliepsnojusios aistros kaip plienas.

Darbai

Darbai tekės neskubia vaga, paklusdami metų laikų pokyčiams ir bendram darbiniam aktyvumui. Jūsų poreikis užsiimti tik mėgstama veikla susilauks paskatinimo ir susižavėjimo. Liks tik plaukti pasroviui. Nebent rugpjūtį jūsų tikslai ir uždaviniai susilauks skeptiškų klausimų. Nedarykite skubotų išvadų!

Įvaizdis

Jus valdo priešingybės: norisi gilių iškirpčių, laisvų siluetų ir lygiapadžių batelių. Nors ar tai tikrai tokie nesuderinami dalykai? Gal vertėtų rinktis vyriško stiliaus kostiumus? Spalį laukite naujų permainų. Pirmoji joms pasiduos šukuosena, o vyriški apdarai užleis vietą ryškiems ir seksualiems. Štai čia ir bus laikas geidžiamai iškirptei.

Poilsis

Stenkitės atgauti jėgas ir leisti laiką taip, kad būtų nauda ir kūnui, ir protui. Užsiimkite pilatesu ar joga. Išmokite atsipalaiduoti panaudodamos muzikos galią – suprasite, kaip džiaugtis kiekviena diena, nepriklausomai nuo to, ką šiandien veikiate.

ŠAULYS

Šaulys toliau tęsia savo aplinkos kūrimą. Jūs jau baigiate tvarkyti savo namus ir kritišką žvilgsnį nukreipiate į drabužinę. Pakeisite stilių, fasoną, šukuoseną, tačiau ties tuo neapsistosite. Pabuvosite plastikos chirurgo rankose, nusipirksite sporto klubo nario kortelę ir, galimas daiktas, pakeisite gyvenimo partnerį. Požiūris į gyvenimą taps kitas: tai žaidimas, ir jūsų žaislai turi būti geriausi. Todėl susižavėsite technika ir elektronika. Jūsų kompiuteris, televizorius ir virtuvės technika pakerės svečius. Vienu žodžiu, sieksite pralenkti laiką.

Bendravimas

Ilgai vengėte viešumos ir pagaliau esate tarp žmonių. Griežtos etiketo taisyklės, geros manieros ir mandagumas pavers jus pavyzdžiu kitiems. Tačiau ir Saulėje yra dėmių. Sausį pasistenkite neskolinti pinigų draugams ir pažįstamiems: tai gali baigtis nemalonumais. Balandžio pabaigoje jūsų žodžiai gali būti išversti į kitą pusę, o elgesys neteisingai įvertintas. Ir dėl visko kaltas pavydas. Kovoti su juo beprasmiška – žvaigždės pataria tik mažiau pasakoti apie save.

Meilė

Regis, anksčiau jūs nemylėjote, nekūrėte ir negyvenote – tik apsimetėte, kad tai darote. Širdis šventiškai šokinėja krūtinėje, o mintys šokinėja į šalis: jūs ir neįtarėte, kad galite jausti šitokius išgyvenimus. Dovanokite save, bet ne visą: dėl savo nepatyrimo galite sukelti savo naujajam palydovui rūpesčių ir net jį išgąsdinti.

Darbai

Kažkas kuria amžinąjį variklį, kad pasakiškai praturtėtų ir paliktų savo pėdsaką istorijoje, o jūs tą variklį turite viduje nuo pat gimimo. Ir jei kažkas gali padaryti ką nors geriau nei Šaulys – tai tik kitas Šaulys. Jūs turite tiek energijos, kad ją reikia nukreipti tinkama vaga, kitaip nerealizuotas potencialas bus nukreiptas į savidestrukciją. Tik vasaros pradžioje imsite jausti harmoniją tarp „reikia“, „noriu“, ir „galiu“: nežiovaukite – gaudykite sėkmę!

Įvaizdis

Ne jūs seksite madą, o mada seks jus. Jūsų skonis liks toks, kaip ir anksčiau – meilė švelnioms formoms, klostėms ir drapiruotėms. Siaura talija. Pūsti sijonai. Ryškios spalvos. Raudona ir oranžinė spalva – mylimiausios. Tai ir yra svarbiausios naujo sezono tendencijos.

Poilsis

Šauliui naudinga atostogauti daug ir ilgai. Būtent taip jūs pasisemiate naujų idėjų. Puikiai atkūrę jėgas, galite viršyti planą dviem šimtais procentų. Triušio metais galite aplankyti Tailandą, Vietnamą, Indiją. Šalys, garbinančios moteriško kūno grožį ir jausmingumą, parodys jums kitas realybės suvokimo ribas.

OŽIARAGIS

Pavasarį pradėsite pertvarkyti savo teritoriją – ir tiesiogine, ir perkeltine prasme. Ant sienos iškabinėsite meno kūrinius, įrengsite elektroniką. Jūsų gyvenamasis būstas taps pritaikytas viskam, išskyrus poilsį. Užtat čia galėsite kurti grandiozinius dalykus. Tai atsispindės ir asmeniniame gyvenime: kurti šedevrus teks vienatvėje, susitinkant su vyriškiais tik akimirksnio įkvėpimui.

Bendravimas

Pirmojoje metų pusėje mažai pasirodysite žmonėse – nebent tikrai svarbiais atvejais. O juk anksčiau jus mylėjo už gerus darbus ir aukštus moralinius standartus, buvote žmonėms tikras pavyzdys. Tačiau metų pabaigoje viskas sugrįš į senas vėžes: juk kažkam reikia parodyti tiek buities naujoves, tiek naują gyvenimo partnerį?

Meilė

Tik antrojoje metų pusėje, kai jau pulsite į visišką neviltį, atsiras santykiai, kurių taip ilgai laukėte. Daug laiko leisite kartu, aptardami viską pasaulyje, apie viską kalbėsitės iš širdies, jau nekalbant apie tai, koks saldus po ilgos pertraukos pasirodys seksas. Tačiau ar esate pasiruošusi eiti iki galo ir ar esate tikra dėl savo pasirinkimo? Neskubėkite atsakyti.

Darbai

Balandį jums staiga užsinorės dirbti namie, o liepą atsiras geranoriškas padėjėjas – vyras, kuris prisiims ant savo pečių jūsų rutinos dalį. Juo galima pasitikėti. Rugpjūčio piniginės problemos kainuos daug nervų, finansų – teks atidėti suplanuotus reikalus keliems mėnesiams. Nesijaudinkite – nėra problemos, kurios negalėtų išspręsti Ožiaragis. Spalį gausite daug, daug daugiau.

Įvaizdis

Išorė – jūsų ginklas kelyje į sėkmę. Griežtas kelnių kostiumas, pieštuko formos sijonas, dalykinio stiliaus palaidinė aukšta apykakle – paįvairinkite savo mėgstamą dalykinį stilių madingais aksesuarais: rankinėmis ilgu diržu, siauru juosmens dirželiu, spalvotomis pėdkelnėmis, leopardo raštų šalikėliu. Darbui tai tik padės: modernizacija dabar madinga.

Poilsis

Birželį žvaigždžių konfigūracija palanki sąjungai su mylimuoju – bet kur gi jis? Taigi vietoje sąjungos renkamės aktyvų poilsį. Žygiai po kalnus, plaukiojimas ežere ir nuotykiai laukinėse vietovėse – atverkite naujas teritorijas, apie kurias paskui galėsite prisiminti sėdėdamos prie židinio. Jau su mylimu žmogumi.

VANDENIS

Nuolatinės kelionės su reikalais ir savo malonumui keičia įprastą gyvenimo būdą ir kelia naujus reikalavimus sau pačiai. Staiga atsiras naujų giminaičių, apie kurių egzistavimą jūs nė neįtarėte. Susilaikykite nuo labdaros – atsako nesulauksite.

Bendravimas

Jūsų reikalavimai aplinkai aukšti, įtikti jums sunku. Priėmimuose ir vakarėliuose pastebite visus trūkumus. Kviesti jus ims vis rečiau. Beje, jūs vargu ar suteiksite tam daug reikšmės. Užtat rudenį užsienyje pateksite į intelektualų draugiją, kur pagaliau pasijusite kaip namie.

Meilė

Jūs dovanojate save visam pasauliui ir atskiriems vyriškos lyties laimingiesiems. Jūsų jausmai atvirai skamba ir perduodami ilgais nuotoliais. Šlovė internetui! Nedidelė meilės avantiūra galima liepą. Nieko rimto, bet pakutenti nervus bus malonu. O kam dar gyventi, jei nepatiriame malonumo? Rugpjūtis – sunkus mėnuo ir gyvenime, ir meilėje. Vienas neatsargus žodis gali giliai ir ilgam sužeisti. Būkite atsargios, ką ir kam sakote. O dar geriau – tylėkite ir savo nuomonę pasilaikykite sau.

Darbai

Jei jūs siekiate taikdario karjeros, esate teisingame kelyje. Jei jūsų tikslai kiti, reikia peržiūrėti planus: galimas daiktas, praleidote porą nurodomųjų ženklų ir pasukote ne tuo keliu. Kovą eisite mokytis. Pavasarį susitvarkykite senas skolas ir gyvenkite ramiai. Antrojoje metų pusėje finansinių problemų nebus: jūs tvirtai stovite ant kojų, turite laiko ir jį tinkamai organizuojate. Vienu žodžiu – jūsų balsas skamba įtikinamai.

Įvaizdis

Apdarai keičia vienas kitą kaip lagaminai oro uosto krovinių juostoje. Beje, garderobas dabar susideda iš tokių dalykų, kurių anksčiau nė už ką nebūtumėte nusipirkusi. Šiais metais jūs eksperimentuojate: savo mėgstamą sportinį stilių iškeisite į seksualias ryškias spalvas. Leopardo raštų paltas su suvarstomais batais, paauksuota mini suknelė – taip ekstravagantiškai rengtis gali tik Vandeniai.

Poilsis

Geriausias poilsis – intelektualinis. Naujos vietos, nauji veidai, nauji įspūdžiai. Atraskite senąją Europą: Veneciją, Angliją ir būtinai – miestą Vezuvijaus papėdėje, Neapolį, kartu su ne per toliausiai esančiu Kapriu.

ŽUVYS

Žuvys stos į karo žygį – su savimi. Mūšis įsiliepsnos dėl idealios figūros. Jums laikas išleisti knygą apie idealią mitybą: pirma, kad susistemintumėte savo mintis šia tema, antra, kad kiti nekartotų jūsų klaidų. Apdovanojimu taps nepriekaištingas kūnas ir ideali veido spalva. Nebūtina visiems pasakoti teisybę apie metodus ir priemones. Sakykite, kad tai jums padovanojo gamta ir tėvai.

Bendravimas

Pasakyti, kad jūs esate griežtos svetimiems trūkumams – vadinasi, nieko nepasakyti. Jūs negailestingos. Dėl to jus ne itin myli, kartais kalba jums už nugaros, o retsykiais ir žada didelių nemalonumų. Tačiau vis dėlto jūs kompanijos siela ir vakarėliuose visi džiaugiasi jumis. Paradoksas? Nieko panašaus. Nekreipkite dėmesio į kritikus, priimkite žaidimo taisykles ir mėgaukitės draugija, kad ir kaip būtų. O čia ir jūsų vertų žmonių neteks ilgai laukti.

Meilė

Žuvų meilė – kaip permainingas kovo oras. Šiandien ji yra, o rytoj jau ne ta koja išlipote iš lovos ir vietoje meilės bei susižavėjimo klesti pyktis ir suirzimas. Flirtuoti su jumis sudėtinga: labai jau jūs pastebite kitų trūkumus ir esate aštraus liežuvio. Nedidelis tarnybinis romanas liepą nesusiklostys būtent dėl šios priežasties. Vasaros pabaigoje įsiplieks skandalas: mylimasis reikalaus ataskaitos, kur leidžiate pinigus. Pasakykite, jog labdarai.

Darbai

Karjera klostosi lėtai, bet užtikrintai. Žingsnis po žingsnio užkariaujate naujas teritorijas. Pinigų pastebimai padaugės, ir imsite juos švaistyti sau, kitiems ir malonumams, net laikinai nustodamos skaičiuoti kalorijas.

Įvaizdis

Atėjo laikas rinktis moteriškesnį stilių. Plačių pečių švarkai keliauja į drabužinę, o atsilaisvinusią vietą užima prigludusios suknelės su iškirptėmis, perregimų nėrinių ir šifono sijonai, aukštakulniai bateliai. Tiesa, rugsėjį apims noras vėl atnaujinti garderobą. Nesikarščiuokite – sulaukite spalio-lapkričio ir traukite į Milaną ar Paryžių apsipirkti. Atnaujinti prireiks tik rankinių kolekciją.

Poilsis

Atostogaukite su didele linksma kompanija arba su visa šeima vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje. Jums patiks karštos Rytų šalys, pailsėsite nuo vakarietiško gyvenimo būdo. Išbandykite egzotišką virtuvę – ypatingą malonumą patirsite užsisakiusios skorpioną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją