Įvaizdžio dizaineriai: Ana Včerašneva, Aliona Legenzova (Bogomolov’ Image School, Lietuva), darbo vadovas: Olesė Kekienė, makiažas: Violeta Dobrovolskienė , šukuosena: Kęstutis Šaikus, fotografas: Darius Tarėla

Virginijos nauja trumpa šukuosena suteikė stilistinės švaros ir energijos pojūtį plaukuose, o šviesus atspalvis suteikė jaunatviškumo ir pozityvumo.


Padūmavęs makiažas pabrėžė akių formą ir pavertė jos žvilgsnį išraiškingu. Atsivėrus akims išryškėjo Virginijos paslaptinga šypsena. Nauju įvaizdžiu stilistai įpūtė gaivos, patrauklumo, dinamikos ir harmonijos Virginijos išvaizdai.


Jos naujas įvaizdis tartum sako: “Taip, aš savarankiška, taip - aš stipri, energinga ir ryžtinga, bet tuo pačiu galiu būti miela, jausminga ir švelni“.


Atskleistas vidinis Virginijos grožis, tiesiog magnetizuojantis jos žvilgsnis, moterišką figūrą pabrėžiantys drabužiai sudarė neatlaikomą derinį – moterį, pasiruošusią naujiems jausmams.


„Nes jausmai, kuriuos pajutome žvelgdamos į jos nuotrauką, mums kažkodėl spinduliavo liūdesį. Pastebėjime, kad labai gražios, bet ir labai liūdnos jos akys, niūriai atrodė ir tamsus konservatyvus kostiumėlis...“ - DELFI Gyvenimui sakė įvaizdžio dizainerė Aliona Legenzova.


„Jai trūko spalvų, kurių ir norėjome suteikti, - pridūrė stilistė Ana Včerašneva. - Keičiantis jos stiliui, keitėsi ir emocijos - nuotaika gerėjo, akys ėmė blizgėti, manau, padarėm gerą darbą“.


Anot įvaizdžio dizainerių, mintis tapti šviesiaplauke Virginijos iš pradžių neviliojo: „Ji sakė, kad kartą buvo šviesi ir tokia plaukų spalva jai netiko. Visgi mes jau turėjome sukūrusios įvaizdį, patikinome, kad nedarysim tikros blondinės, kad atspalvis bus švelnus ir gražus. Ji šiek tiek nerimavo, bet galiausiai nusileido“.



Daugiau nuotraukų - albume apačioje. Nuotraukos nekoreguotos kompiuterinėmis programomis.


„Jaučiuosi labai puikiai, nors tiesą sakant, nesitikėjau tokio šaunaus pasikeitimo, - DELFI Gyvenimui prisipažino Virginija. - Artimieji pasikeitimą įvertino labai teigiamai - vaikams naujas įvaizdis patiko, nors iš pradžių ir sakė, kad šviesi plaukų spalva atrodo neįprastai. Nenuostabu, juk visą gyvenimą buvo pratę mane matyti tamsią. Bet nesakė, kad negražu. Antrą dieną akys priprato ir sako: mama, jau tau tinka“.


Virginija prisipažino, kad ir pačiai turėjo praeiti šiek tiek laiko, kad priprastų prie pasikeitimo.


„Vakar jaučiausi neblogai, bet taip įdomiai... O šiandien - tiesiog puikiai... Įsivaizduojate, darbe dauguma klientų manęs nepažino! Tiesiog mandagiai pasisveikindavo ir tiek. O mane atpažindavo tik tada, kai prabildavau. Labai daug komplimentų sulaukiau iš kolegų, draugų ir pažįstamų“, - džiaugėsi Virginija.


Kol kas ji neieškos neatrastų įvaizdžių: „Kol kas pasiliksiu šį įvaizdį, nes susigyvenau, man jis patinka, o ir tinka. Buvo miela bendrauti su merginomis, kurios rūpinosi pasikeitimu, gavau begalę žinių. Jos netgi pasakė apie mane daugiau, nei pati žinojau, - linksmai nusijuokė. - Supratau, kad galiu būti kitokia ne tik išvaizda, bet ir vidumi. Šis pasikeitimas suteikė man drąsos ir pasitikėjimo savimi“.


ATRANKA Į KONKURSĄ "PAKEISK STILIŲ" BAIGĖSI. Nuo šiol iki birželio pabaigos DELFI Gyvenime publikuosime įvaizdį pakeitusių aštuonių konkurso dalyvių nuotraukas bei interviu.


Šiame projekte - Konstantino Bogomolovo įvaizdžio mokyklos studentų diplominiai darbai, modelis – DELFI Gyvenimo skaitytoja Virginija, 47 m. Pagrindinė sąlyga diplominiams darbams - griežtai draudžiamas nuotraukų koregavimas kompiuterinėmis programomis.


Apranga ir aksesuarai iš prekybos centro „Gedimino 9“