Įvaizdžio dizaineriai: Rasa Povilaitienė, Sigita Bilinskienė (Bogomolov’ Image School, Lietuva), makiažas: Violeta Dobrovolskienė ,šukuosena: Sigita Bilinskienė, grožio studija „Sigita“ , fotografas: Darius Tarėla, darbo vadovė: Kristina Kalinauskaitė.


Ar sunku buvo įkalbinti Eleną pasikeisti, klausėme įvaizdžio dizainerės, kirpėjos Sigitos Bilinskienės. Juk nelengva įtikinti pakeisti įprastas žmogui taisykles: gyvenimo, elgsenos, pagaliau ir stiliaus...


„Sunku nebuvo, nes Elena be galo smagus ir komunikabilus žmogus. Ji pati norėjo keistis, sutiko beveik su viskuo, ką siūlėme. Smagu, kad mumis pasitikėjo. Gal vienintelis niuansas – ji niekada nedažė antakių, todėl šiek tiek nerimavo, kad jie nebūtų per ryškūs“, - DELFI sakė S. Bilinskienė.


Ji sako pirmiausia dėmesį atkreipusi į moters plaukus: „Tinkantis kirpimas, parinkta plaukų spalva jau savaime žmogų pakeičia. Žinoma, ne mažiau svarbūs ir drabužiai. Mudvi su Rasa kalbėjomės su Elena: sužinojome, kokias ji užima pareigas, kad dažnai lankosi valdiškose įstaigose. Jos apranga turėtų būti oficiali, tad nusprendėme kurti dalykinį stilių“.


Privaloma juoda - balta spalva ir griežtas juodas kostiumėlis šį kartą buvo pateiktas su nauja, jaunatviška energija, netikėtais deriniais ir subtiliu prancūzišku šarmu. Norint išryškinti veržlumą ir energiją, Elenai buvo iškarpyti plaukai, o varinė jų spalva - pakeista į vidutinio tamsumo šokoladinį atspalvį, paįvairintą auksinėmis sruogelėmis.


Lengvas koreguojantis makiažas, suformuoti išraiškingi antakiai išryškino moters veido skaistumą ir suteikė jam išskirtinio žavesio. Naujame Elenos įvaizdyje dera jaunatviška energija, kompetencija ir dalykinė elegancija.


Ar šiuo įvaizdžiu patenkinta Elena?



Žemiau - nuotraukų albumas


Ji DELFI prisipažino, kad pažvelgusi į veidrodį trupučiuką išsigando.


„Nes pamaniau, gal makiažas šiek tiek per ryškus... Pagalvojau: įdomu, kaip atrodysiu nuotraukose? – nusijuokė. - Plaukai buvo nukirpti dieną prieš fotosesiją, tad spėjau "susigyventi" O įvaizdis man priimtinas, ir net labai!“


Ar keisti įvaizdį buvo baisu?


„Man keistis nebuvo baisu. Bet manau, kad ryžtis dalyvauti tokiame projekte tikrai reikia drąsos – tikiu, daugelis tik nori, bet nedrįsta. Pati esu drąsi, labai aktyvi, dalyvauti teko daugelyje įvairių projektų, renginių.


Pasakiau iš karto, kad tik "ežiuku" nenukirptų, nes plaukai buvo ilgi - iki pusės nugaros, tad tokių drastiškų pasikeitimų nenorėjau. Mane gražinusios moterys - tikros specialistės ir labai mielos. Patikino, kad stengsis sukurti tokį įvaizdį, su kuriuo aš galėčiau (ir svarbiausia - norėčiau) gyventi toliau”, – sakė Elena.


Kokie drabužiai iki šiol dominavo jos spintoje? Darbo metu Elena dėvėdavo panašaus stiliaus drabužius: „Turiu kostiumėlių, griežto kirpimo kelnių, palaidinių. Tik jie gal buvo labiau romantiški. Aukštakulnių batelių turiu taip pat daugiau nei žemakulnių. O laisvalaikio apranga - dažniausiai džinsai ir marškinėliai.


Parinkti nauji drabužiai buvo labiau elegantiški, kokybiškesni, aišku, jie man labiau tiko. Aš net neįsivaizdavau, kad man gali tikti ciklameno spalva - neturiu nė vieno tokios spalvos drabužio! O dabar, aišku, skubėsiu įsigyti”.


Elenos pasikeitimu džiaugėsi ir artimieji: “Mane palaikė, nors apie tai, kad dalyvauju šiame projekte, žinojo tik vyras ir dukros. Kitiems nesakiau - norėjau nustebinti. Visi vienareikšmiškai sakė - super! Tik dar nematė visų įvaizdžio pakeitimo nuotraukų – jas išvys dabar, DELFI Gyvenime”.


Galbūt pamačiusi, kaip galima pasikeisti, ateityje ieškosite ir dar kitokio įvaizdžio, provokavome Eleną.


„Aš labai mielai išlaikyčiau šią šukuoseną ir makiažą, bet nesu nei kirpėja, nei vizažistė. Pati šitaip profesionaliai susišukuoti negalėsiu ir makiažas bus prastesnis, žinoma, stengsiuosi. Svarbiausia, kad aš dabar žinau, kokia šukuosena man tinka, koks makiažas išryškina veido bruožus.


Manau, kad kurį laiką tikrai kito įvaizdžio neieškosiu, reikia dar pagyventi su šiuo. Sulaukiau daug vertingų stilisčių patarimų ir nuo šiol stengsiuos rinktis drabužius atsižvelgusi į juos”, - tikino Elena.


Anot jos, kiekvieną moterį (ar vyrą) įmanoma pakeisti: "Gal labiau tai priklauso nuo noro - ar tikrai žmogus nori pasikeist, ar gali tam ryžtis. Juk niekas nepasibels į namus ir nepasiūlys keistis. Reikia ieškoti tokių galimybių, o jas radus - būtinai dalyvaut! Manau, tai nėra baisu, juolab kad sulaukiau tokio nuostabaus rezultato!”


ATRANKA Į KONKURSĄ "PAKEISK STILIŲ" BAIGĖSI. Nuo šiol iki birželio pabaigos DELFI Gyvenime publikuosime įvaizdį pakeitusių aštuonių konkurso dalyvių nuotraukas bei interviu.


Šiame projekte - Konstantino Bogomolovo įvaizdžio mokyklos studentų diplominiai darbai, modelis – DELFI Gyvenimo skaitytoja Elena, 33 m. Pagrindinė sąlyga diplominiams darbams - griežtai draudžiamas nuotraukų koregavimas kompiuterinėmis programomis.


Apranga ir aksesuarai iš prekybos centro „Gedimino 9“



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją